• Showroom in Deventer. Bekijk openingstijden.
  • Gratis Verzending vanaf €50,-

Be-Pure Rodeo bank 3-zits cognac

Gemiddelde levertijd 1-5 weken (op aanvraag)
SKU
BEPURE-378618-B
€ 999,00

Productspecificaties

Meer informatie
Productnaam Be-Pure Rodeo bank 3-zits cognac
Breedte Vanaf 200 cm breed
Diepte 86 cm
Breedte 277 cm
Hoogte 85 cm
Merk BePure
Kleur Cognac
Montage U dient zelf de poten te monteren
Levertijd Gemiddelde levertijd 1-5 weken (op aanvraag)
Bezorging Gratis 1-mans bezorging
Materiaal Metaal, Leer
Waar te bezichtigen Dit product is te bezichtigen in onze showroom te Deventer!

De Rodeo bank van BePureHome!

Modern, stoer en eigentijds! Deze 3-zits bank is royaal, biedt volop zitruimte en beschikt over een stoere stof, Recycle leer. Dankzij haar slanke frame en losse kussens toont de bank subtiel in de living. De poten zijn van zwart metaal. De zithoogte is 45 cm, de zitdiepte is 60 cm en de hoogte van de armleuningen is 68 cm.

Wat is Recycle leer? Bij het snijden van de patronen van de huiden houden fabrieken restanten over. Deze restanten worden vermalen en hiervan maken we een nieuwe stof: Recycle leer. Recycle leer bestaat uit 70% écht leer en 30% polyester. De stof is opgebouwd uit twee materialen: de onderlaag bestaat uit gerecycled echt leer wat zorgt voor de natuurlijke en unieke uitstraling. Het leer wordt beschermd door een polyester afdeklaag welke oneffenheden voorkomt en waardoor het een stevige combinatiestof wordt.

Onderhoud: Het Recycle leer kan niet behandeld worden met vet voor leer. Recycle leer kunt u als volgt onderhouden: met een vochtige doek kunt u de stof schoonmaken. In geval van vlekken kunt u een neutrale zeepoplossing gebruiken om de vlek mee te verwijderen. Na het verwijderen van de vlek de stof afnemen met een vochtige doek.

Heeft u een vraag over dit product?