• Showroom in Deventer. Bekijk openingstijden.
  • Gratis Verzending vanaf €50,-

Label51

Label51

33 Items

per pagina
Aflopend sorteren

33 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Label51

LABEL51 meubels

LABEL51 is één van de collecties die Meubelplaats.nl verkoopt. LABEL51 biedt voor ieder wat wils. Het merk heeft een aanbod van meubelen in diverse stijlen. Hiermee wordt het mogelijk om uw eigen identiteit in uw interieur aan te brengen. Dus: houdt u van industrieel, landelijk of design? LABEL51 heeft het allemaal. Met LABEL51 brengt u eigenheid en kwaliteit in uw inrichting. LABEL51 heeft een groot aanbod aan meubelen, verlichting en decoratie.

Diversiteit: mix & match
Wat wilt u uitdragen in uw interieur? Houdt u van warmte, een knusse omgeving? Of heeft u lef en kiest u voor bijzondere meubelen in gekke kleuren? Waar u ook van houdt, de diversiteit van de collectie van LABEL51 zorgt ervoor dat u vind wat u zoekt. De meubelen van LABEL51 worden gemaakt van diverse materialen in uiteenlopende kleuren. Hierin zijn verschillende stijlen te herkennen: van robuust en natuurlijk tot industrieel en gedurfd. De diverse stijlen van LABEL51 worden geuit in verschillende collecties, zoals Havana, Vintage, Design of Temba. De gehele collectie maakt het mogelijk om naar hartenlust stijlen te combineren: mix & match! Breng uw eigen identiteit terug in uw interieur.

Over LABEL51
Het merk LABEL51 is opgericht in 2012. Het belangrijkste doel van dit merk is om bij te dragen aan uw woongenot. LABEL51 werkt onder andere samen met Meubelplaats om u de mooiste, beste maar ook diverse meubels aan te bieden. Dit gebeurt met een eigenwijze kijk op de woon- en werkwensen van vandaag. LABEL51 houdt rekening met de veranderende wens van de consument. Hierdoor ontstaat een unieke, eigentijdse collectie. LABEL51 is hierdoor een toonaangevend merk in de huidige tijd. LABEL51 is een merk van Hollandse bodem: Nederlandse designers en vormgevers werken elke dag aan nieuwe, unieke ontwerpen. Maandelijks worden er nieuwe artikelen toegevoegd aan de collectie, waardoor het merk vernieuwend is. De artikelen zijn geregistreerd en hiermee beschermd tegen kopiëren.

LABEL51 shopt u bij Meubelplaats
Meubelplaats verkoopt de eigentijdse, unieke producten van LABEL51. Bent u enthousiast geworden? Bekijk dan het uitgebreide assortiment van dit merk. Leef u uit met de collectie en maak uw interieur eigen!

Kom je er niet uit?

Onze klantenservice staat voor u klaar!