Ook elke zondag van 12.30 tot 16.30 uur geopend!

  • Showroom in Deventer. Bekijk openingstijden.
  • Gratis Verzending vanaf €50,-

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor de consument. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren na ontvangst van het product. Vermeld uw afzendadres op de verpakking van het geretourneerde product. Om gebruik te maken van dit recht dient u het te retourneren product aan te melden per mail via retourneren@Meubelplaats.nl.

Let op! Retourneringen zonder aanmelding per mail kunnen niet verwerkt worden.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

De consument dient het product zelf te retourneren; of kan gebruik maken van de betaalde ophaalservice.
Kosten voor ophaalservice in Nederland:

- Pakket tot 30 kg = € 25,-
- Artikelen zwaarder dan 30 kg; of te groot voor pakketpost = € 75,-
- Grote artikelen (bijvoorbeeld kasten) = € 125

Kosten voor ophaalservice in België:
- Pakket tot 30 kg = € 50,-
- Artikelen zwaarder dan 30 kg = € 150,-

Retour adres:
Meubelplaats.nl - Retourneren
Diepenveenseweg 1
7413 AK Deventer

Telefoonnummer: 0570763763
Email: info@meubelplaats.nl
KvK nummer: 78447879
BTW nummer: NL861401943B01