(4.6/5.00)

Profiteer nu tijdelijk van 10% korting! (muv al afgeprijsde artikelen) Gebruik de kortingscode: SEPTEMBER10

Kopen & betalen bij Meubelplaats.nl

Bij Meubelplaats.nl kunt u op een veilige manier meubelen of woonaccessoires online bestellen; maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel aan de Ceintuurbaan 209 in Deventer! Betalen in onze winkel kan altijd contant of per pin.

Online bestellen

Bij online bestellingen op de website van Meubelplaats.nl kunt u op de volgende manieren betalen:

 • Ideal
 • Afterpay / Riverty
 • PayPal
 • Klarna
 • IN3
 • Credicard (Mastercard/Visa)
 • Bancontact (Alleen in België beschikbaar)
 • Bankoverschrijving
 • SprayPay
 • Contant of met pin bij levering (LET OP: levertijd kan hierdoor langer worden dan aangegeven, mocht u het product op de snelst mogelijke wijze in huis willen hebben, kies dan voor één van bovenstaande betaalmethodes)

Verzending

Levering is altijd gratis voor orders groter dan € 100,- in Nederland (m.u.v. Waddeneilanden) en Belgie. Voor ieder product geven wij aan wat de levertijd is en of het meubel gemonteerd of ongemonteerd geleverd wordt. Indien het product al gemonteerd is; dan betekent dit dat het afgemonteerd in verpakking wordt geleverd. U dient dus enkel zelf de verpakking te verwijderen en het product op de plaats te zetten.

Levering naar Waddeneilanden

 • Bestellingen welke de normale pakketdienst van PostNL verzonden kunnen worden; worden zonder extra kosten geleverd.
 • Producten welke niet met de normale pakketdienst van PostNL verzonden kunnen worden; kunnen niet gratis geleverd worden. Kosten zijn afhankelijk van het te vervoeren product. Kosten op basis van calculatie.

Meubelplaats.nl maakt gebruikt van diverse verzendmethodes:

Grote artikelen.

Grotere items worden over het algemeen door Meubelplaats zelf geleverd of geleverd door een extern transportbedrijf. De standaard gratis 1-mans levering betreft een levering tot de 1e drempel van de woning op de begane grond. Deze locatie dient steekwagen toegankelijk te zijn. De artikelen worden in verpakking geleverd en dus niet gemonteerd. Het is in overleg met de bezorger mogelijk dat de bezorger u helpt met het vervoer van de items binnen in uw woning. Het mogelijke transport (extra hulp van bezorger) binnenshuis is echter wel op basis van uw eigen risico. Indien u kiest voor de gratis 1-mans levering; dan is Meubelplaats enkel aansprakelijk voor het transport tot uw woning. Voor het levermoment nemen wij altijd telefonisch of per mail contact met u op om een aflevervoorstel te doen. Pas na uw akkoord wordt de levering ook daadwerkelijk ingepland.

Grote artikelen + montageservice.

Indien u kiest voor de betaalde montageservice (€ 89); dan worden de items tot in uw woning geleverd, geplaatst en gemonteerd. Tevens wordt het afval retour meegenomen.

Pakketdienst.

Kleinere items verzenden wij per pakketpost (Packs) waarmee we een snelle levering kunnen realiseren, waarbij "vandaag besteld = dezelfde dag verzonden". Dit soort items heeft u dus over het algemeen de volgende werkdag in huis (afhankelijk van drukte). U ontvangt een track & trace zodat u uw bestelling kunt volgen.

Externe transporteurs.

In sommige gevallen werken we samen met externe transporteurs. Ook hierbij wordt voor het levermoment altijd contact met u opgenomen om een dag en tijdstip van levering met u af te stemmen. Pas na uw akkoord wordt de levering ingepland.

Heeft u nog aanvullende vragen? Vul hier het contactformulier in, mail naar info@meubelplaats.nl of bel ons +31 (0)570-763763.